logo
Повернутись

Швидкість інтернету для DOTA 2 ⭐ Ігровий інтернет від Домонет Кременище

Далеко не для всіх розрахованих на багато користувачів онлайн-ігор потрібен потужний сучасний комп'ютер і гігабітний канал інтернету. Так, Dota 2 не відноситься до вимогливих навіть з урахуванням переходу на новий движок Source 2 у 2015 році. У той же час ця гра найчастіше використовується кіберспортсменами, які бажають здобути перемогу в сутичці і отримати велику винагороду. Призовий фонд на щорічному турнірі The International, організатором якого виступає розробник Dota корпорація Valve, сягає кількох мільйонів доларів. Тому багатьох хвилює необхідна швидкість інтернету для "Доти". Відповімо на це запитання.

 

Комп'ютер та інтернет для комфортного геймінгу

Масове поширення серед гравців Dota набула не тільки через продуману тактичну складову та захоплюючу механіку бою, а й завдяки мінімальним вимогам до заліза та швидкості інтернет-з'єднання. Доступність зробила її дуже популярною. Щоб комфортно грати, достатньо таких комплектуючих персонального комп'ютера:

  • двоядерного процесора із тактовою частотою від 2,8 ГГц;

  • від 4 ГБ ОЗП (оперативної пам'яті);

  • відеокарти не нижче за рівень Radeon HD2600/3600, GeForce 8600/9600GT.

Швидкість інтернету для гри в «Доту» має бути близько 1 Мбіт/с. При цьому багато користувачів відзначають, що цілком можливо запускати гру без лагів та на менших значеннях, наприклад, 250 кбіт/с. Зверніть увагу, якщо використовуються об'ємні доповнення або голосовий чат, це може підвищити вимоги до швидкості інтернету для «Доти» ще на 500 кбіт/с.

Для максимальної надійності рекомендуються такі значення:

  • швидкість вивантаження – не менше 1 Мбіт/с;

  • скачування - не менше 3 Мбіт/с.

Такі скромні вимоги легко виконати. Провайдер «ДОМОНЕТ» пропонує швидкість інтернету для любителів «Доти» до 100, 300 та 1000 Мбіт за привабливими цінами. Цього вистачить, навіть якщо канал використовуватиметься відразу кількома користувачами. Знаючи, яка швидкість інтернету потрібна для «Доти», не варто забувати і про інший не менш важливий параметр — пінг.

 

Чому затримка сигналу може зіпсувати насолоду від процесу?

Високий пінг (час, за який пакети потрапляють на сервер гри та назад на пристрій) може викликати лаги у грі, що критично для «Доти». Кожна втрачена секунда може мати вирішальне значення у бою. Тому якщо зі швидкістю інтернету для «Доти» проблем немає, а затримка висока (від 100 мс), то процес гри може бути дуже ускладнений. Пінг залежить багато в чому віддаленості сервера. Що далі — то вище.

Провайдер «ДОМОНЕТ» забезпечує відмінне з'єднання із зарубіжними серверами. Він є частиною міжнародної мережі WNET.

Проблеми з підключенням можуть виникати, якщо у вас запущені фонові програми з високим споживанням трафіку (торрент-клієнт, потокове відео у високій якості тощо). Також причиною можуть стати інші користувачі, підключені, наприклад, Wi-Fi. Щоб отримати стабільну швидкість інтернету для "Доти", рекомендується під'єднати Ethernet кабель безпосередньо в мережеву карту персонального комп'ютера або вибрати надійний роутер, наприклад, від компанії Mikrotik.

arrowUp